Uge 1 (Del 1/3)

I går (mandag) startede mit 10 ugers lange praktikforløb hos Ergopartner. Efter en kort rundvisning og introduktion til virksomhedens ca. 15 medarbejdere fik jeg fremlagt et overordnet indblik i Ergopartners historie samt mission og vision. Herefter blev jeg kort præsenteret for nogle af virksomhedens bedst sælgende produkter (RollerMouse RED / MouseTrapper / EasyKeyboard), da jeg senere skal ind og skrive om blandt andet dem.

Senere blev jeg sat til at hjælpe til med at filme en video, som skulle præsentere en konkurrence, som Ergopartner snart afholder. Herefter fik jeg vist og også deltog i deres redigeringsproces, som de benyttede iMovie til, før videoen blev uploadet til YouTube, og undertekster blev tilføjet. Efter det blev et opslag på Facebook gjort klart til at blive offentliggjort senere denne uge, når det er tid til, at konkurrencen skal starte.

I dag (tirsdag) fik jeg fremlagt omkring nogle flere af Ergopartners produkter, og jeg blev derefter introduceret til virksomhedens samarbejdspartnere. Dernæst fik jeg til opgave at udforme min første produktbeskrivelse af et af deres produkter. De ville også have mig til at forsøge at løse en problematik med noget kodning på deres webshop. De arbejder i programmet Magento, som jeg ikke har nogen erfaring i, og derfor brugte jeg en del tid på at sætte mig ind i det. Jeg kom nogenlunde igennem problemstillingen, men mangler stadig at finde ud af nogle ting, før opgaven er løst, hvilket jeg også har de næste dage til.

I tiden, hvor jeg ikke havde en konkret opgave, skulle jeg lytte til podcasts eller læse nogle artikler, som senere vil hjælpe mig til at skrive gode produktbeskrivelser:
http://nochmal.dk/podcasts/hm097-skriv-godt-geniale-skriveteknikker-hen…
https://www.bro-blog.dk/?p=9538
http://pottercut.dk/benny-christen-grandahl/9-tips-til-hvordan-du-skriver…


I det her første blogindlæg vil jeg kort skrive om mine læringsmål for praktikforløbet, hvor jeg så i det sidste blogindlæg vil reflektere over, om jeg synes, at jeg har nået dem.


Læringsmål:

  • Jeg vil gerne styrke mine kompetencer og opnå erfaring inden for brugen af sociale medier (Facebook, Instagram og YouTube) til at promovere en virksomhed.
  • Jeg vil gerne styrke mine kompetencer inden for videoskabelse – særligt videoer til sociale medier med konkurrencer, tutorials eller fremvisninger af et produkt.
  • Jeg vil gerne opnå erfaring i forhold til at skrive målrettede og effektive produktbeskrivelser og generelt tekst, der fungerer optimalt på et website.
  • Jeg vil gerne opnå erfaring inden for nyhedsbreve, og hvordan de bliver skabt.
  • Jeg vil gerne styrke mine kompetencer inden for programmering af en webshop.
  • Jeg vil gerne styrke mine kompetencer og opnå erfaring inden for det designmæssige aspekt af henholdsvis nyhedsbreve, sociale medier og trykte medier.
Reklamer